Alles voor de volle 100%

Wij hebben een zeer hoogwaardige kwaliteitsnorm. Simpel gezegd komt het erop neer dat bij alles wat wij doen, wij voor de volle 100% gaan. Pas dan zijn wij tevreden.

 

Eerlijkheid over de mogelijkheden

Wij zijn altijd eerlijk in het te verwachten resultaat. Hierdoor heb jij altijd een open en transparant antwoord over wat wel en wat niet mogelijk is voor jouw auto.

 

Gecertificeerde specialisten

Al onze specialisten zijn gecertificeerd voor het werk dat zij uitvoeren. Zo weet je zeker dat je allen deskundige professionals aan je auto laat werken.

 

Snelle en korte lijntjes

Wij schakelen snel en houden ervan om korte lijntjes te hebben met onze klanten. Hierdoor maken we zonder ingewikkeld te doen, samen met jou de juiste beslissingen.

 

Alles onder één dak

Wij bieden een zeer uitgebreid dienstenpakket, van kleine detailing klusjes tot aan polijsten, complete spuitwerken, blinderen, coatings aanbrengen, ramen blinderen, etc. Zo heb je alles onder één dak.

 

Maatwerk

Bij ons is maatwerk een begrip. Samen met jou bekijken we jouw auto, bespreken we je wensen en brengen we een maatwerk offerte uit voor jouw specifieke vraag. Zo krijg je het resultaat dat je wil hebben.