Reparatie lederen bekleding

Reparatie lederen bekleding

Is de lederen bekleding van jouw geliefde auto beschadigd, versleten of vertoont het tekenen van ouderdom? Geen zorgen, onze professionele reparatiedienst voor lederen bekleding staat klaar om jouw auto weer dat luxueuze gevoel te geven!

We begrijpen we hoe belangrijk het is om het interieur van jouw auto in topconditie te houden. Ons ervaren team van lederexperts is gespecialiseerd in het herstellen van allerlei lederen bekleding, van autostoelen tot het stuur en deurpanelen. We behandelen kleine scheuren, krassen, verkleuringen en andere beschadigingen met zorgvuldigheid en precisie, zodat jouw auto weer als nieuw aanvoelt.

Het leder wordt vooraf grondig gereinigd om alle huidvetten en aanwezige viezigheid te verwijderen. Nadien kunnen wij het leder plaatselijk repareren en weer opnieuw in de originele kleur maken. Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto is de glansgraad van het leder bepalend voor het eindresultaat. Door middel van verschillende soorten transparante lakken kunnen wij de originele glansgraad van nagenoeg elk bouwjaar behalen, en ziet u na de reparatie niks meer van de vooraf aanwezige beschadiging. 

Kleur herstel

  • Kleur herstel
  • Kleur verandering: iedere gewenste kleur is mogelijk
  • Stuurwiel herstel

Om het beste resultaat te behalen demonteren wij (voor zover dit mogelijk is) de te repareren delen, deze worden buiten het voertuig hersteld en geheel opnieuw in de juiste kleur gemaakt. Ook voor dashboard en plastic reparatie is dit in vele gevallen mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.


Maak nu een afspraak

Wil jij deze behandeling laten uitvoeren voor jouw voertuig? Klik hier en maak nu nog een afspraak of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.