Coatings

Coatings

Automotive Works is hét adres in de regio Noord-Brabant voor glascoating en hoogwaardige autoverzorging. Door veel ervaring, snelle service en een hoog niveau van afwerking hebben wij al veel auto’s mogen behandelen en voorzien van een glascoating. 

Onze glascoatings hebben een levensduur van 3 tot 5 jaar, zorgen voor een extreme glans, minder kans op krassen en zijn enorm vuil- en waterafstotend!

Bescherm je auto met een glascoating bij Automotive Works en geniet van een ongekend gemak in onderhoud, enorme glans en jarenlange bescherming! Met een glascoating blijft jouw auto in absolute topstaat!

  • Bescherming tegen UV-straling, industriële vervuiling, kleine krasjes, zure regen, insect vervuiling etc.
  • Ongekende glans en bescherming van de lak
  • Water- / vuilafstotend en bescherming tegen krassen
  • Eenvoudig zelf te onderhouden: wassen van je auto is nog nooit zo makkelijk geweest!
  • Ook mogelijk voor velgen en ramen

Een glascoating zorgt voor een hardere beschermlaag dan de standaard lak van een auto. Op dit moment is dit de beste bescherming die er te bieden is.


Onderhoud

Door de bescherming van een coating is je auto snel, en zeer eenvoudig te wassen. De beschermende laag is water- en vuil afstond waardoor het wassen nog nooit zo makkelijk is geweest.


Voordelen

De lak van je auto wordt afgesloten door middel van een beschermende laag, welke onder andere bescherming biedt tegen Uv-straling / chemische vervuiling / pekel / water / chemicaliën en lichte krasvorming. Een coating biedt een langdurige bescherming tot wel 5 jaar! Je auto blijft nu zo lang mogelijk in showroomstaat!


Voorwaarden

Voordat wij effectief een glascoating aan kunnen brengen, dient er vooraf een detailbehandeling uitgevoerd te worden. De auto dient geheel gereinigd en gepolijst te zijn voordat wij de glascoating aan kunnen brengen, dit om de kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen!


Maak nu een afspraak

Wil jij deze behandeling laten uitvoeren voor jouw voertuig? Klik hier en maak nu nog een afspraak of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.