Werkwijze

Aanvraag project

Automotive Works bespreekt op voor-hand, samen met de opdrachtgever wat de specifieke werkzaamheden moeten worden van de studenten. Onder het kopje, ‘informatie voor opdrachtgevers‘, vindt u voor zowel interne als externe opdrachtgevers meer informatie.

Op basis van de vraag van de opdrachtgever werkt Automotive Works een projectvoorstel/opdrachtomschrijving uit en zoekt de geschikte student(en). De studenten worden vervolgens voorgesteld bij het bedrijf.  Het bedrijf kan vervolgens zelf een keuze maken voor de juiste student.


Inschrijving studenten

Studenten schrijven zich via Automotive Works in. Dit kan door langs te komen op kantoor of door online het Inschrijfformulier in te vullen. Op basis van een intake gesprek wordt bekeken wat voor een werkzaamheden geschikt zijn voor de student. Wanneer er passend werk is voor de student krijgt hij/zij een nulurencontract voor één jaar.

Wanneer interne opdrachtgevers zelf studenten hebben gevonden voor de projecten dienen zij de studenten te informeren dat zij zich eerst bij Automotive Works moeten inschrijven voor zij aan de slag kunnen.