Informatie voor opdrachtgevers

Heb je een autotechnische vraag? Dan kijken wij graag hoe wij doormiddel van de beschikbare kennis, faciliteiten en middelen invullingen kunnen geven aan het juiste antwoord.

Via Automotive Works kan je eenvoudig een technische werkstudent inhuren om een specifiek opdracht te laten uitvoeren voor uw organisatie. Onze werkstudenten zijn erg breed opgeleid en hebben kennis van onder andere; motoren, elektra, chiptuning, 3D tekenen, programmeren, sleutelen etc. Zowel eerste als derde jaars zijn werkzaam bij Automotive Works. Veel studenten hebben daarnaast ook een MBO achtergrond.

Dit betekent dat uw met vele vragen bij ons terecht kan. Op basis van uw specifieke vraag gaan wij opzoek naar de juiste student(en) voor het werk. Op  maat maken wij een projectvoorstel met de omschreven resultaten voor het project. Het werk kan daarbij zowel bij uw in de organisatie worden uitgevoerd als bij ons het in lab op de hogeschool. Daarbij beschikken wij over vele apparaten en middelen om het project tot een goed einde te brengen.


Voorbeelden van voltooiden projecten:

– Realiseren van een elektrische aandrijflijn van een fiets.
– Creëren van een technische brochure over een transportlijn doormiddel van indesign.
– Implementeren van een nieuw crm systeem
– 3D tekenging van fiets en auto onderdelen in SolidWorks
– Ontwerpen en maken van twee promotie busjes
– Testen van nieuwe innovatieve persoonsvervoermiddel


Opdrachten voor interne opdrachtgevers vinden plaats voor HAN (Automotive) en vinden geregeld plaats op de locatie van de HAN. HAN automotive biedt hiervoor mogelijkheden tot het doen van onderzoeken en projecten. Door het gebruik van het LAB en de beschikbaarheid tot de vele kennis van docenten en het lectoraat krijgen de studenten de optimale ruimte, middelen, technische ondersteuning en persoonlijke begeleiding om hun kennis in de praktijk te brengen.


Opdrachten voor externe opdrachtgevers kunnen zowel op de HAN als op locatie bij de klant plaatsvinden. De HAN stelt voor de opdrachten en projecten op de HAN alle ondersteunende mogelijkheden die wij bieden beschikbaar.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *